A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з питань взаємодії місцевої влади зі штабом Об’єднаних сил і військовими

Дата: 12.12.2019 11:39
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

12 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з помічником командувача Об’єднаних сил зі стратегічних комунікацій, полковником Дмитром Бородавко і військовим комісаром Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату, полковником Русланом Шурло.

Керівник поінформувала про стан справ у районі, розповіла, що вже зроблено і що робиться на сьогоднішній день задля налагодження мирного життя в населених пунктах на лінії зіткнення, окреслила коло проблемних питань, які в першу чергу потребують вирішення. Тетяна Єрохіна зазначила, що завдяки співпраці місцевої влади з міським військовим комісаріатом, військовослужбовцями ЗСУ вирішуються нагальні питання життєзабезпечення населених пунктів району.

Під час зустрічі обговорювались шляхи взаємодії та подальшого співробітництва райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування зі штабом Об’єднаних сил, військовими, які дислокуються на території Бахмутського району, з метою консолідації всіх позитивно налаштованих сил суспільства, відновлення пошкодженої інфраструктури, вирішення соціальних питань і забезпечення стабільної суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Під час зустрічі Дмитро Бородавко передав літературу національно-патріотичного спрямування, яка поповнить бібліотечний фонд району та може бути використана працівниками закладів освіти, культури в процесі підготовки виховних, інформаційно-просвітницьких заходів з метою виховання у дітей та учнівської молоді патріотизму, національної свідомості, шанобливого ставлення до історії та культурного надбання українського народу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора