A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Ми пишаємось вами, жінки Бахмутчини!

Дата: 11.12.2019 16:33
Кількість переглядів: 1045

Фото без опису

11 грудня на честь жінок району пройшов святковий захід у рамках районного фестивалю «Жінки Бахмутчини», що був започаткований райдержадміністрацією в минулому році.

 Цього року фестиваль проходив у новому форматі та у незвичайному місці. За сприяння в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної для запрошених була організована цікава екскурсія лабіринтами соляної шахти ДП «Артемсіль», що в м. Соледар. Наприкінці екскурсії її учасники опинились у величезній соляній залі з прикрашеною новорічною ялинкою, що з першої хвилини створювало атмосферу свята й радості.

Жінок району, невтомних трудівниць, турботливих матусь, високих професіоналів, чуйних і доброзичливих колег, привітала в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник висловила їм велику подяку за багаторічну сумлінну працю на благо людей, задля сталого розвитку і процвітання Бахмутського краю та десятьом найкращим жінкам району вручила відзнаку фестивалю – статуетку давньогрецької богині перемоги Ніки.

Від імені присутніх і жіноцтва району начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ірина Тишакова висловила глибоку вдячність Тетяні Єрохіній за чуйне ставлення до людей, допомогу у вирішенні нагальних питань сьогодення та підтримку фестивалю й на згадку про цю зустріч вручила пам’ятний сувенір.

А солісти районного Будинку культури подарували всім свої музичні вітання.

Щира подяка в.о. голови райдержадміністрації Тетяні Єрохіній, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, відділу культури і туризму райдержадміністрації та колективу районного Будинку культури за чудове свято, влаштоване на честь найкращих жінок району.

Ми пишаємось вами, жінки Бахмутчини!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора