A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 10.12.2019 13:58
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

10 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

Розглянуті питання виконання районного бюджету на 2019 рік, функціонування об’єктів соціальної сфери, надання адміністративних послуг населенню, а також кадрової політики, в тому числі питання, пов’язані з ліквідацією структурних підрозділів у зв’язку з майбутніми змінами в структурі райдержадміністрації.

Питання соціального захисту залишаються пріоритетними в діяльності райдержадміністрації. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Ольга Ямполець доповіла, що в районі згідно з графіком здійснюються виплати всіх видів соціальної допомоги.

Пильну увагу Тетяна Єрохіна приділила питанню придбання за рахунок коштів державної субвенції житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. На сьогоднішній день кошти вже перераховані на відповідні банківські рахунки, комісійно проводяться огляди різних варіантів житла, яке потенційно може бути придбано особами, що належать до вищезазначених категорій громадян.

Керівник району наголосила, що задіяні фахівці райдержадміністрації забезпечують їх супровід у процесі підбору житла, проходження процедури оформлення відповідних документів з метою дотримання прав й інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та недопущення порушень чинного законодавства.

Начальники управлінь і відділів доповіли про стан справ за основними напрямками роботи, окреслили коло першочергових завдань і основних заходів на поточний тиждень. За підсумками апаратної наради керівникам надані протокольні доручення, що стосуються різних сфер життєдіяльності району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора