A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

З увагою до потреб мешканців району!

Дата: 10.12.2019 12:08
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

10 грудня по допомогу до в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної звернулась родина, яка виховує дитину з рідкісним генетичним захворюванням. Батьки просили сприяти у придбанні спеціального харчування для їхньої доньки.

Спілкуючись з ними, Тетяна Єрохіна з’ясувала ситуацію з даного питання, що склалась на сьогоднішній день.  До кінця поточного року дитина забезпечена таким харчуванням. Родина проживає в с. Іванівське Бахмутської міської ОТГ, і у міськраді поінформовані про цю проблему. У місцевому бюджеті на 2020 рік передбачені кошти на відповідні витрати.

Тетяна Єрохіна запевнила батьків, що у разі виникнення у січні наступного року надзвичайної ситуації щодо забезпечення дитини спеціальним харчуванням райдержадміністрація надасть допомогу у його придбанні.

Питання забезпечення хворої дитини спецхарчуванням перебуватиме на особистому контролі у в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної та керівництва КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» до його остаточного вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора