A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань співпраці з Бахмутським міським центром зайнятості

Дата: 10.12.2019 11:42
Кількість переглядів: 672

10 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду за участі директора Бахмутського міського центру зайнятості  Ірини Лещенко.

У зв’язку з майбутніми змінами в організації структури Бахмутської райдержадміністрації на підставі розпорядження голови райдержадміністрації від 05.12.2019 № 539 і  вивільненням держслужбовців розпочата спільна робота із супроводу працівників, яким повідомлено про припинення державної служби.

Під час наради обговорювались шляхи співпраці за даним напрямком, питання надання послуг працівникам, які в подальшому перебуватимуть на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості. Вже сьогодні держслужбовцям буде запропоновано заповнити профільну анкету кандидата, щоб фахівці центру зайнятості мали можливість розпочати попередню роботу з  підбору для них вакансій на ринку праці.

За підсумками наради досягнута домовленість про тісне співробітництво райдержадміністрації та центру зайнятості з питань працевлаштування звільнених працівників. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора