A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна бере участь у щорічному регіональному форумі «Наука. Бізнес. Інновації»

Дата: 09.12.2019 11:52
Кількість переглядів: 692

Фото без опису

9 грудня в. о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна бере участь у щорічному регіональному форумі «Наука. Бізнес. Інновації», започаткованому облдержадміністрацією в 2018 році.

Форум став інформаційною платформою для обговорення питань кадрового забезпечення та навчання цифрових навичок, надання онлайн-послуг, висвітлення успішних міжнародних, національних і регіональних інноваційних підходів до запуску муніципальних Smart-проєктів, простором спілкування з провідними розробниками програмних продуктів Smart City щодо їх практичного застосування.

З метою інтенсифікації інноваційних процесів у регіоні, сприяння реалізації наукових проєктів, створення та розвитку інноваційного бізнесу, підвищення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання на форумі будуть розглянуті перспективи створення індустріальних парків у регіоні та висвітлені можливості програм з фінансової підтримки інноваційного розвитку, в тому числі Програми  ЄС «Горизонт 2020».

Запрошені на форум представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадських організацій мають можливість поспілкуватися з провідними експертами у сфері інновацій, ознайомитися з кращими практиками програмних продуктів для Smart City.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора