A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Подяка за розширений медіапростір

Дата: 06.12.2019 11:00
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Інтернет займає велику роль у житті людини. Інтернет - це та опора, що перевернула світ культури і освіти. Зараз важко знайти організацію чи заклад освіти, в яких не використовуються інформаційні технології. На сьогоднішній день для шкіл Бахмутського району: Іванівської ЗОШ, Опитненської ЗОШ, Зайцівської ЗОШ та Покровського НВК придбано обладнання з доступу до мережі Інтернету (за рахунок субвенції державного бюджету на реалізацію заходів спрямованих на підвищення якості освіти).

За цей чудовий передріздвяний подарунок висловлюємо подяку в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяні Єрохіній. Учні та вчителі  можуть використовувати вільний WI-FI як засіб розвитку особистості, що істотно сприятиме її самореалізації і розширюватиме соціальні можливості. І це значно підвищить рівень якості знань, сприятиме розширенню медіапростору і підвищенню ефективності навчально-виховного процесу.

Надалі робота щодо забезпечення доступу до мереж швидкісного Інтернету продовжується в закладах загальної середньої освіти Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора