A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 05.12.2019 09:35
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

5 грудня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району. Діяльність комісії спрямована на дієву підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної підтримки.

Члени комісії ретельно розглянули заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування учасникам АТО та учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, ветеранам-ювілярам.

Комісією розглянуті 17 заяв щодо надання матеріальної допомоги на лікування громадянам – учасникам АТО,  одну заяву учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  та прийнято рішення про надання заявникам допомоги на загальну суму 18, 000 тис. грн.

За заявою 1 ветерана з нагоди його ювілею буде виділено 500 грн.

Також членами комісії розглянуто заяву про надання матеріальної допомоги мешканцю м.Часів Яр, який постраждав через пожежу, та вирішено надати заявнику 2, 000 тис. грн.  

Загальна сума матеріальної допомоги, яка згідно з рішенням комісії буде надана жителям Бахмутського району, становить 20,500 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора