A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань ТЕБ та НС Бахмутського району

Дата: 04.12.2019 14:34
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

4 грудня під керівництвом в. о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної пройшло засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бахмутського району. 

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, державних пожежно-рятувальних загонів,  Бахмутської районної філії Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України», Дніпропетровської філії ПАТ «Укртелеком», Бахмутського відділу поліції Головного управління поліції в Донецькій області, місцевих рад Бахмутського району.

Згідно з порядком денним про організацію належної роботи стаціонарних пунктів обігріву на території Бахмутського району в осінньо-зимовий період 2019-2020 років доповів начальник відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації Юрій Мухін.

З метою перевірки готовності до запобігання надзвичайним ситуаціям у разі різкої зміни погодних умов або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, забезпечення мінімально необхідних умов для збереження життя і здоров’я людей, за дорученням в. о. голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної проведено огляд стану та готовність наявних стаціонарних та мобільних пунктів обігріву.

За інформацією Юрія Мухіна на території Бахмутського району розташовано 8 пунктів обігріву.  Під час перевірки визначено ряд недоліків, а саме: відсутність таблички з надписом «Пункт обігріву»,  графіку роботи пункту, контактних даних відповідальної особи та служб порятунку.

Комісією прийнято рішення рекомендувати органам місцевого самоврядування виправити недоліки та організувати додаткові пункти обігріву з відповідним матеріально-технічним, продуктовим забезпеченням у КЗ «Світлодарська міська лікарня» та КЗОЗ «Часовоярська міська лікарня    № 3».

–  Питання щодо роботи стаціонарних пунктів обігріву на території району в осінньо-зимовий період є важливою та не від’ємною частиною забезпечення життєдіяльності населення на відповідній території, що належить до повноважень райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування,

Також керівник району звернула увагу присутніх на необхідність організації належної роботи щодо розчищення та підсипки доріг, у зв’язку з погіршенням погодних умов та забезпечення безпеки дорожнього руху.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора