A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 04.12.2019 09:10
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

4 грудня під керівництвом в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації  Тетяни Єрохіної пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянуті 2 заяви. За результатами розгляду документів усім малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуті 129 заяв, у тому числі 128 заяв стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. 17 заявникам на підставі діючого законодавства відмовлено у призначенні житлової субсидії. За 112 заявами прийняті позитивні рішення.

Важливим напрямком діяльності управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації є робота з внутрішньо переміщеними особами. Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянули 79 заяв, що надійшли від ВПО. За всіма заявами прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.  

Щоразу членами комісій проводиться кропітка робота з вивчення наданих на розгляд документів з метою прийняття об’єктивних рішень, раціонального використання державних коштів і недопущення порушень чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора