A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питання охорони лісів від самовільних рубок

Дата: 02.12.2019 17:04
Кількість переглядів: 637

Фото без опису

02 грудня в. о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питання охорони лісів від самовільних рубок, за участі представників структурних підрозділів райдержадміністрації. На нараду були запрошені представники Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства, лісогосподарських підприємств, правоохоронних, природоохоронних органів, міськрайонного управління у Бахмутському районі та м. Бахмут Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Бахмутської міської ради, місцеві голови та громадськість.

На порядку денному постало питання щодо налагодження співпраці з питань охорони лісів від самовільних рубок з лісогосподарськими підприємствами, правоохоронними, природоохоронними органами та громадськістю.

Начальник відділу лісового та мисливського господарства Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Тітов ознайомив присутніх з вимогами лісового законодавства України в частині порядку та умов спеціального використання лісових ресурсів та відповідальності за їх порушення, а саме щодо вирубки лісів (планові, санітарні, незаконні), видачі лісорубних квитків.

Про відповідальність за незаконні рубки проінформував інженер з охорони та захисту лісу ДП «Лиманське лісове господарство» Сергій Олійник.

За результатами засідання вирішено рекомендувати Донецькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства надати Бахмутській райдержадміністрації контактні дані відповідальних осіб обласних міжвідомчих груп (рейдових) по запобіганню та виявленню незаконних рубок лісу, боротьбі з браконьєрством у Донецькій області, для забезпечення налагодження співпраці з питань охорони лісів від самовільних рубок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора