A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка Тетяни Єрохіної до населених пунктів Кодема та Семигір’я

Дата: 02.12.2019 12:35
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

З метою отримання інформації про якість та своєчасність надання медичних послуг в населених пунктах Бахмутського району 2 грудня в. о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з головним лікарем КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Андрієм Петриченком і його заступником Валерією Леоновою відвідали населені пункти Кодема та  Семигір’я.

У селі Кодема Тетяна Іванівна відвідала мешканця, який отримав травму під час польових робіт у 2015 році, підірвавшись на міні. Під час відвідування лікарями проведено його медичний огляд, вислухані побажання та прийнято рішення щодо необхідності проведення курсу лікування.  Також Тетяна Єрохіна зазначила, що постраждалого  буде забезпечено електронним тонометром для вимірювання артеріального тиску в домашніх умовах.

Другим пунктом відвідування стало с. Семигір’я, де тривають роботи по ремонту покрівлі амбулаторії. Наразі ремонт покрівлі, що проводиться за рахунок будівельних матеріалів регіонального матеріального резерву області, наближається до завершення.  Також Тетяна Єрохіна та Андрій Петриченко оглянули приміщення амбулаторії, де за допомоги міжнародних благодійних організацій проведені внутрішні ремонтні роботи й залишилось поклеїти шпалери.

– Забезпечення належного рівня надання медичних послуг мешканцям району, в тому числі й на лінії зіткнення, залишається одним із пріоритетних напрямків роботи Бахмутської райдержадміністрації, – наголосила керівник району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора