A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На колегії відділу освіти обговорили нагальні питання роботи навчальних закладів

Дата: 29.11.2019 14:24
Кількість переглядів: 733

29 листопада відбулась колегія відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації. В роботі колегії взяла участь в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

На початку засідання керівник району зазначила, що у 2019 році райдержадміністрацією та відділом освіти проведена велика робота з укріплення матеріально-технічної бази навчальних закладів. Тетяна Єрохіна підкреслила, що й надалі райдержадміністрація за підтримки облдержадміністрації, міжнародних благодійних організацій, підприємств району докладатиме зусиль задля зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, забезпечення сприятливих умов для навчання дітей в світлі Концепції Нової української школи. У кожній школі незалежно від того, розташована вона в місті чи сільській місцевості, необхідно створити належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу.

Порядок денний був насичений та актуальний: обговорювались результати вивчення стану управлінської діяльності щодо організації навчання за індивідуальною та екстернатною формами, стан профілактики правопорушень та попередження злочинності серед дітей та учнівської молоді та стан безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної безпеки, дитячого дорожньо-транспортного травматизму в закладах освіти району за підсумками звітності про травматизм учасників навчально-виховного процесу за 9 місяців 2019 року.  Досвід роботи з вищезазначених питань презентували директори Миронівської ЗОШ №1,  Миронівської ЗОШ №2, Луганської, Зайцівської, Новолуганської загальноосвітніх шкіл та Світлодарського НВК.

За підсумками колегії по кожному питанню порядку денного підготовлені рекомендації для подальшої роботи освітян Бахмутського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора