A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У медиків Бахмутського району новий сучасний автомобіль

Дата: 28.11.2019 09:25
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

Бахмутський район поповнився новим сучасним автомобілем швидкої медичної допомоги типу А (носилкового). Унікальність цього спецтранспорту у тому, що він розташований на базі позашляховика Toyota Land Cruiser і забезпечує підвищену прохідність на відміну від звичайної швидкої.

За підтримки Фонду Ріната Ахметова 31 автомобіль передано медичним закладам  України, у тому числі два – Донецькій області, з них один отримав Бахмутський  район. В урочистому врученні ключів від автомобіля взяв участь головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Андрій Петриченко.

Керівництво  Бахмутської райдержадміністрації  разом з головним лікарем Центру оглянули автомобіль і визначили, що транспортний засіб буде працювати у складі консультативно - діагностичної бригади, яка забезпечить якісну та швидку допомогу мешканцям населених пунктів на лінії зіткнення, а саме: Світлодарської міської ради, Луганської  та Миронівської  селищних рад, Новолуганської сільської ради. Також планується вирішити питання оперативного реагування на звернення жителів с. Травневе та сел. Гладосове.

Ми дуже вдячні від імені всього району за придбання сучасного автомобіля швидкої медичної допомоги та сподіваємось, що мешканці населених пунктів: Світлодарська,  Луганського, Миронівського, Новолуганського, Травневого, Гладосова  будуть своєчасно отримувати невідкладну медичну допомогу, – зазначила Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора