A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні районної комісії прийняли рішення про виплату грошової компенсації з державного бюджету на придбання житла для дитини-сироти і дитини, позбавленої батьківського піклування

Дата: 27.11.2019 13:08
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

27 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію, та об’єктів, на які буде спрямована субвенція. На засідання комісії для співбесіди також були запрошені дві особи із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

На теперішній час до  управління праці та соціального захисту райдержадміністрації для виплати у 2019 році  за рахунок субвенції з державного бюджету грошової компенсації на придбання житла із числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування звернулись 20 осіб щодо призначення грошової компенсації на придбання житла. Одному заявнику відмовлено у зв’язку з наявністю в нього житла, отриманого в спадщину. Станом на 27 листопада 17 осіб, яким призначено грошову компенсацію, відкрили спеціальні банківські рахунки для перерахування коштів.

Сьогодні члени комісії розглянули дві заяви та документи, надані до управління праці та соціального захисту райдержадміністрації для виплати у 2019 році  за рахунок субвенції з державного бюджету грошової компенсації на придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, віком від 18 до 23 років та особам, прирівняним до їх числа, які перебувають на квартирному обліку в міських, селищних і сільських радах Бахмутського району.

За результатами розгляду документів комісією прийняті рішення про виплату грошової компенсації на придбання житла 2 особам із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора