A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 26.11.2019 15:42
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

26 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На початку наради Тетяна Єрохіна розповіла присутнім, що на виконання постанови КМУ та розпорядження голови Донецької облдержадміністрації в райдержадміністрації розпочата робота щодо приведення у відповідність штатного розпису апарату та самостійних структурних підрозділів. Також керівник району ознайомила з чисельністю працівників райдержадміністрації, рекомендованою облдержадміністрацією.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про стан справ за основними напрямками діяльності, виконання раніше наданих доручень.

В.о. голови райдержадміністрації пильну увагу приділила питанню облаштування пунктів обігріву на території Бахмутського району. Начальник відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації Юрій Мухін доповів, що питання про затвердження переліку пунктів обігріву буде винесено на розгляд районної комісії ТЕБ та НС. Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності  проведення  попереднього огляду стану існуючих пунктів обігріву та надала відповідні доручення.

В.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлана Гатченко  доповіла, що освітні установи району працюють у штатному режимі. Подовжуються роботи з облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Світлодарського НВК.  У Новолуганській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочаті роботи з улаштування відкосів.

На нараді також обговорювались питання підготовки та проведення у грудні святкових заходів з нагоди державних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора