A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна висвітлила проблеми Бахмутського району під час зустрічі з делегацією Світового банку

Дата: 25.11.2019 18:17
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

25 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації  Оксаною Сопельник взяли участь у зустрічі з делегацією Світового банку, на якій були присутні керівництво облдержадміністрації, представники райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад. 

На засіданні презентували нове дослідження Світового банку з питань економічного відновлення на сході України, зокрема оцінку економічних та соціальних змін, пов'язаних із конфліктом на сході України, окреслення економічного впливу конфлікту через різні канали, включаючи фізичне знищення, жертв, вимушене переміщення та економічну неорганізованість, оцінку ефективності альтернативних заходів політики, включаючи інвестиції у фізичний та людський капітал, у сприянні економічному зростанню в середньостроковій перспективі.

У ході обговорення аналітичної основи дослідження Тетяна Єрохіна висвітлила проблеми Бахмутського району,  в тому числі  у сфері транспортного сполучення між населеними пунктами. Також керівник зазначила, що районний бюджет несе суттєві втрати, оскільки частина території району розташована на лінії зіткнення.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора