A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Що таке гідність? Чому свобода – найцінніший дар?

Дата: 25.11.2019 09:07
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

21 листопада Центральною районною бібліотекою спільно з архівним відділом Бахмутської райдержадміністрації для учнів старших класів ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Опитне було проведено заходи до двох дат, які відзначаються цими днями:

до шостої річниці Революції Гідності і Свободи було проведено диспут «Що таке гідність? Чому свобода – найцінніший дар?». В ході диспуту були переглянуті відеоматеріали, підготовлені працівниками бібліотеки, які нагадали  події, що змінили життя і світогляд багатьох людей та змусили усвідомити себе і своє місце у цьому просторі. 

 Наприкінці диспуту  проведено тематичну годину до Дня пам’яті жертв голодоморів з виставками архівних документів та дитячих малюнків з фондів архівного відділу, тематичної літератури, з показом на екрані презентації інформаційної брошури Українського інституту національної пам’яті «Україна 1932-1933. Геноцид  голодом», якою були вшановані жертви Голодомору 1932-1933 років. Начальником архівного відділу райдержадміністрації були зачитані спогади очевидців голодомору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора