A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі складена Програма економічного і соціального розвитку на 2020 рік

Дата: 22.11.2019 19:53
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

У Бахмутській райдержадміністрації завершується робота зі складання  районного бюджету та Програми  економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік – стратегічно важливих  документів, які визначають основні напрямки соціально-економічного розвитку району в наступному році.

 22 листопада відповідно до плану заходів, затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації від 10 липня 2019 року № 327, в.о. голови  Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання робочої групи з метою розгляду проєкту районного бюджету на 2020 рік та включення відповідних заходів до проєкту Програми  економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік.

Робоча група ретельно розглянула і проаналізувала бюджетні запити, подані головними розпорядниками бюджетних коштів, з точки зору їх відповідності меті, пріоритетності, дієвості та ефективності використання бюджетних коштів.

За результатами засідання робочою групою враховані всі бюджетні  пропозиції та включені до  проєктів  районного бюджету, Програми  економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік.

Відповідні проєкти рішень про Програму економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік і районний бюджет на 2020 рік будуть винесені на розгляд засідання колегії райдержадміністрації, що відбудеться 27 листопада.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора