A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 21.11.2019 11:52
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

21 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району. Діяльність комісії спрямована на дієву підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної підтримки.

Члени комісії ретельно розглянули заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування, ветеранам-ювілярам, для організації харчування дітей у школі.

Комісією розглянуті 17 заяв щодо надання матеріальної допомоги на лікування та прийнято рішення про надання 2 громадянам допомоги на загальну суму 10, 000 тис. грн. Прийняття рішення за іншими заявами, відкладено на наступне засідання у зв’язку з обмеженими фінансовими ресурсами.

За заявами 7 ветеранів з нагоди їх ювілею буде виділено по 500 грн. кожному.

Задоволені також 20 заяв про надання матеріальної допомоги на харчування 25 дітей в школі у листопаді 2019 року. Загальна сума, що буде спрямована на організацію харчування учнів 5-11 класів, становить 10,000 тис. грн.

Також членами комісії розглянуто заяву про надання матеріальної допомоги мешканцю м.Часів Яр, який постраждав через пожежу, та вирішено відкласти прийняття остаточного рішення на наступне засідання.  

Загальна сума матеріальної допомоги, яка згідно з рішенням комісії буде надана жителям Бахмутського району, становить 23,500 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора