A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання районної комісії з питань фінансування розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства

Дата: 19.11.2019 17:07
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

За результатами виїзної перевірки виробничої діяльності ФОП Олександра Пшенка 19 листопада заступник голови Бахмутської райдержадміністрації  Юрій Коноп провів засідання районної комісії з питань фінансування розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства.

Члени комісії розглянули питання визначення попередніх обсягів компенсації витрат, здійснених фізичною особою – підприємцем, пов’язаних із придбанням садивного матеріалу плодових культур для створення насаджень (яблуня) і включення у зведену відомість про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації в галузі садівництва.

За підсумками роботи комісії були визначені попередні обсяги компенсації витрат, здійснених ФОП Олександром Пшенком, і затверджена зведена відомість про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації в галузі садівництва.

Управлінню агропромислового розвитку та розвитку сільських територій райдержадміністрації доручено підготувати та направити на розгляд до Міністерства аграрної політики та продовольства України документи щодо надання державної фінансової підтримки  ФОП Олександру Пшенку.       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора