A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів

Дата: 19.11.2019 13:49
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

19 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

В полі зору керівника району постійно перебувають питання соціальної сфери: функціонування освітніх і медичних закладів, надання соціальних послуг населенню.

За інформацією в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлани Гатченко, дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади району працюють у штатному режимі. Температурний режим в приміщеннях відповідає санітарним нормам. На маршрутах задіяні всі шкільні автобуси, і підвезення дітей до навчальних закладів здійснюється згідно з графіком.

В ході наради розглянуті нагальні питання медичної сфери, а також питання завершення ремонту Луганської амбулаторії та стан будівництва амбулаторії в селищі Опитне, що здійснюється за умови фінансування з місцевого і державного бюджетів.

Також на нараді обговорювались питання, пов’язані з виконанням Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності посилення роботи управлінь і відділів щодо виконання заходів і проектів Програми і своєчасного освоєння виділених коштів.

В ході наради начальники управлінь, відділів і служб доповіли про справ за основними напрямками роботи, проінформували про основні завдання на поточний тиждень.

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора