A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти Бахмутського району направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на ХІІ тематичні зміни

Дата: 15.11.2019 08:25
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

6 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на ХІІ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 4 дитини з 12 листопада  - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на ХІІ тематичну зміну «Ми - європейці» та 2 дітей з 11 листопада - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на ХІІ тематичну зміну «Розмовляй українською-твори державу».

Головним завданням програми тематичної зміни «Ми - європейці» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є знайомлення дітей з віхами становлення європейської спільноти, традиціями та цінностями та досягненнями європейських культур знаходячи спільні ознаки з українською культурою. Дні Європи в Україні основний формат зміни.

Спрямування зміни:

  • євроінтеграція;
  • громадське виховання;
  • духовно-моральне виховання.

Головним завданням програми тематичної зміни  «Розмовляй українською-твори державу» ДПУ «МДЦ «Артек» є панельні дискусії та дебати, глобальні ігри – стратегії та тренінги, тематичні дослідницькі виїзди до Київа.

Головні події зміни:

  • проект для блогерів «Менше говори, більше роби!»;
  • фото-квест «Україна у фото і долях українців».

Зміни триватимуть 21 день.

Бажаємо дітям яскравих емоцій, веселого відпочинку та нових друзів!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 05 грудня 2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» - з 4 грудня  2019 року.

За більш детальною інформацією щодо умов та переліку необхідних документів для отримання путівки на оздоровлення та відпочинок дітей батькам та особам, що їх заміщують, необхідно звернутись до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації Донецької області за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, 69  (кабінет № 11).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора