A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Хвала і честь працівникам сільського господарства Бахмутського району!

Дата: 15.11.2019 09:45
Кількість переглядів: 1757

Фото без опису

14 листопада в районному Будинку культури пройшли урочистості до Дня працівників сільського господарства.

Будинок культури гостинно зустрічав працівників сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств, ветеранів агропромислового виробництва зі всіх куточків Бахмутського району.

До початку урочистої частини у фойє закладу запрошені мали можливість поспілкуватися з колегами та друзями за чашкою кави, ознайомитися з виставкою трав’яного чаю, яку презентував Бахмутський професійний аграрний ліцей. Працювали фотозони, і бажаючі мали нагоду зробити фото на пам’ять про цей святковий день.

Настала урочиста мить, і у великій концертній залі працівники сільського господарства приймали численні вітання з професійним святом і заслужені нагороди. З вітальною промовою до працівників галузі звернулась в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник висловила глибоку повагу і щиру вдячність людям, які своєю щоденною сумлінною працею роблять вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та зростання добробуту земляків. Кращим представникам галузі за багаторічну плідну працю, високі трудові здобутки та з нагоди Дня працівників сільського господарства Тетяна Єрохіна під оплески вручила Почесні грамоти, Подяки Донецької облдержадміністрації та Бахмутської райдержадміністрації.

Зі словами особливої вдячності в.о. голови райдержадміністрації звернулась до ветеранів агропромислового виробництва, які заклали основу економіки району, впродовж багатьох років очолювали підприємства, розвивали сільське господарство та передавали безцінний досвід молодшим поколінням, навчали бути справжніми господарями на землі. З найкращими побажаннями Тетяна Єрохіна вручила їм святкові подарунки від райдержадміністрації та ТОВ «КНАУФ ГІПС ДОНБАС».

Не перший рік у районі в період жнив проводиться районне змагання зі збирання врожаю ранніх зернових культур, і в цей святковий день вшанували  переможців змагання – лідерів жнив 2019 року. За досягнення найбільшої врожайності ранніх зернових культур та проведення збирання врожаю в оптимальні агротехнічні строки Почесні грамоти та Подяки Бахмутської райдержадміністрації, районної ради, Бахмутської районної профспілки працівників агропромислового комплексу  з грошовими винагородами вручені керівникам і головним агрономам підприємств, комбайновим екіпажам, водіям  на транспортуванні  зерна.

Після церемонії нагородження на всіх присутніх у залі очікував чудовий музичний подарунок від творчого колективу Будинку культури – театралізоване  дійство «Якось раз на селі…».

Щира подяка організаційному комітету, керівництву Бахмутської райдержадміністрації, всім задіяним службам і структурам, творчому колективу Бахмутського районного Будинку культури за свято, влаштоване на честь працівників сільського господарства нашого району – невтомних трудівників, сумлінних хазяїв на рідній землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора