A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 13.11.2019 09:10
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

13 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення: пенсіонерів, малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщених осіб, інвалідів.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянули 177 заяв про призначення житлової субсидії та 3 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг. Більшість заяв за результатами розгляду документів була задоволена. На підставі діючого законодавства 28 заявникам відмовлено у призначенні субсидії. 

На розгляд комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям цього разу надійшло 6 заяв. За результатами розгляду документів всім родинам буде призначена державна допомога.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуті 211 заяв. Стосовно 207 заяв прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат. 

Чотирьом заявникам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та впродовж трьох днів не звернулись до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора