A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні постійної комісії депутати розглянули пропозиції райдержадміністрації щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік

Дата: 12.11.2019 15:10
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

12 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у засіданні постійної комісії з питань економічної політики, бюджету і фінансів як депутат районної ради.

Серед стратегічно важливих питань, що розглянуті членами комісії, – проект рішення про внесення змін до Програми економічного  і соціального  розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки. За ініціативи райдержадміністрації були надані пропозиції щодо внесення до Програми змін, які стосуються різних сфер життєдіяльності району та спрямовані на покращення медичного обслуговування населення, укріплення матеріально-технічної бази навчальних закладів, поліпшення сфери житлово-комунального господарства.

За результатами розгляду та обговорення проекту рішення про внесення змін до Програми економічного  і соціального  розвитку Бахмутського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки депутатами схвалено внесення змін до розділів Програми, які буде розглянуто на найближчій сесії районної ради.

На завершення засідання Тетяна Єрохіна подякувала депутатам за порозуміння та співпрацю, зазначивши, що всі зауваження будуть враховані, в тому числі буде розроблено проект Порядку використання коштів, передбачених у районному бюджеті для надання натуральної допомоги та проведення святкових заходів громадянам, які знаходяться на обслуговуванні в КУ «Бахмутський райтерцентр». 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора