A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район відвідали народні депутати

Дата: 11.11.2019 08:52
Кількість переглядів: 804

Фото без опису

За ініціативи народного депутата України Яни Зінкевич Бахмутський район відвідали народні депутати, члени Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

8 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з директором департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації Юрієм Узуном зустріли народних депутатів, відвідали 65-й військовий мобільний госпіталь, Часовоярську міську лікарню, взяли участь у виїзній робочій нараді.

На нараді були розглянуті питання щодо ситуації в зоні проведення ООС, стан військової та цивільної медицини в регіоні та можливості співпраці за цими напрямками, проблемні питання військових мобільних шпиталів, стан евакуаційних шляхів у зоні ООС.

Під час обговорювання актуальних питань регіону Тетяна Єрохіна порушила питання щодо стану доріг на території району і необхідності проведення ремонтних робіт задля покращення умов транспортного сполучення та підвищення рівня безпеки на автошляхах. Під час спілкування також обговорювались інші питання життєзабезпечення Бахмутського району.

За підсумками наради народними депутатам всі порушені питання були зафіксовані та будуть враховані в подальшій роботі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора