A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вітання з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва від в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 08.11.2019 13:22
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

Шановні працівники культури  Бахмутського району!

 

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом –

Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

    Ви щоденно даруєте людям радість своїм неповторним талантом, майстерністю, творчим натхненням, розвиваєте та примножуєте скарби національної культури. Ви завжди в творчому пошуку і прагнете досконалості. Завдяки вам зберігається культурна спадщина українського народу, що з глибини сивих віків дійшла до нашого сьогодення. 

    З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва висловлюю щиру вдячність усім працівникам клубних установ, бібліотек і мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів району за сумлінну та самовіддану працю, за вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва Бахмутського краю.

    Бажаю всім вам здоров'я, невичерпних джерел натхнення, яскравих ідей, творчих злетів, нових звершень та здобутків на культурній ниві.  Бажаю родинного щастя і добробуту. Хай буде над вами мирне небо, сяє лагідне сонце, та здійснюються ваші заповітні мрії.

 

 

 

З повагою,

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації                        Тетяна Єрохіна

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора