A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела нараду з питань оптимізації структурних підрозділів райдержадміністрації

Дата: 08.11.2019 10:36
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

У світлі впровадження в Україні адміністративної реформи у Бахмутській райдержадміністрації розпочата робота з формування максимально аргументованого механізму визначення чисельності, функцій та структури райдержадміністрації.

8 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела нараду з питань оптимізації структурних підрозділів райдержадміністрації, беручи до уваги особливості Бахмутського району, Перспективний план формування територіальних громад Донецької області.

На нараді розглянуті деякі питання кадрової політики та проаналізовані фотокартки робочого дня працівників управлінь і відділів райдержадміністрації.

Тетяна Єрохіна наголосила, що в процесі оптимізації структурних підрозділів райдержадміністрації ні в якому разі не можна допустити втрати функцій, які забезпечують безперебійне надання соціальних послуг мешканцям району, життєдіяльність населених пунктів.

Також керівник зазначила, що в подальшому у зв’язку зі змінами у структурі райдержадміністрації буде забезпечено дотримання прав держслужбовців, гарантованих державою, й надання населенню в повному обсязі всіх видів соціальних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора