A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Донецькій області триває робота з відновлення пошкодженої інфраструктури

Дата: 07.11.2019 15:31
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

7 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у спільній нараді щодо організації та проведення відновлювальних робіт в області, що проходила в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

На нараді розглянули питання організації відновлення житлового фонду та об’єктів життєзабезпечення області, проведення відновлювальних робіт силами ДСНС України, створення безпекового середовища вздовж лінії розмежування підрозділами ГУ НП в Донецькій області, діяльності на території області міжнародних організацій, зокрема Норвезької ради у справах біженців.

Тетяна Єрохіна подякувала облдержадміністрації за сприяння у відновленні  критичної інфраструктури населених пунктів району за рахунок регіонального матеріального резерву. Керівник висловила вдячність міжнародним благодійним організаціям за допомогу в ремонті шкіл, Світлодарської міської лікарні, відновленні житлового фонду та водопостачання в смт. Луганське, а також працівникам ДСНС за допомогу у проведенні якісного ремонту покрівлі Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Попереду ще досить багато роботи, але завдяки взаємодії та співпраці всіх гілок влади, допомозі міжнародних організацій та підприємств району поступово відновлюються пошкоджені об’єкти інфраструктури, налагоджується життя в населених пунктах на лінії зіткнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора