A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела нараду з питань розробки маршрутів пасажирських перевезень і графіку руху автобусів

Дата: 06.11.2019 16:07
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

У Бахмутській райдержадміністрації триває робота з організації транспортного сполучення населених пунктів, які згідно з Перспективним планом формування територіальних громад Донецької області згодом увійдуть до складу Світлодарської міської ОТГ.

6 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань розробки маршрутів пасажирських перевезень і графіку руху автобусів. У нараді взяли участь керівництво Світлодарської міської ради, Луганської та Миронівської селищних рад, Новолуганської сільської ради й фахівці відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

Попередньо обговорювались автобусні маршрути, які поєднають м. Світлодарськ, смт.Луганське, смт. Миронівський, сел. Новолуганське, сел. Травневе та сел. Гладосове, вносились пропозиції щодо розкладу руху автобусів. Тетяна Єрохіна наголосила, що при розробці маршрутів і графіку руху автобусів необхідно максимально забезпечити для мешканців населених пунктів можливість зручно вранці діставатися до роботи, Світлодарської міської лікарні, а ввечері – повертатися з роботи додому.

За підсумками робочої наради керівництву місцевих рад доручено впродовж наступних двох днів надати до райдержадміністрації пропозиції щодо маршрутів із зазначенням вулиць, графіку руху автобусів і зупинок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора