A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела нараду з питань внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік

Дата: 06.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Минулого тижня на засіданні колегії райдержадміністрації були підведені підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік за 9 місяців поточного року. На теперішній час деякі заходи і проекти Програми виконані, деякі – потребують певного часу для завершення реалізації.

6 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з керівниками структурних підрозділів задля уточнення пропозицій щодо внесення змін до Програми з урахуванням реальних можливостей реалізації запланованих заходів до кінця 2019 року та  з метою раціонального використання бюджетних коштів.

Під час наради було ретельно проаналізовано стан виконання заходів за кожним розділом Програми, вивчені пропозиції щодо змін змісту заходів і обсягів коштів, передбачених для їх реалізації.

За підсумками наради відділом економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації буде підготовлено остаточні пропозиції щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік задля розгляду на найближчій сесії Бахмутської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора