A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 06.11.2019 08:58
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

6 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневі засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 4 заяви. За результатами розгляду документів одній родині буде призначена державна допомога, трьом заявникам відмовлено в призначені державної соціальної допомоги, оскільки працездатні члени сімей не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості для покращення свого матеріального становища, передбачені законодавством України.

 На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянуто 74 заяви щодо призначення житлової субсидії. На підставі діючого законодавства членами комісії прийнято рішення про відмову 10 заявникам у призначенні житлової субсидії; інші заяви були задоволені.

Важливим напрямком діяльності управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації є робота з внутрішньо переміщеними особами. Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 103 заяви, що надійшли від ВПО. За 102 заявами прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.  

Одному  ВПО відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей він був відсутній за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернувся до УПСЗН райдержадміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора