A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 05.11.2019 11:54
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

5 листопада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На нараді були розглянуті питання підготовки пропозицій щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік, стану теплопостачання житлового фонду в населених пунктах і вжиття організаційно-практичних заходів задля вирішення проблемних питань, надання соціальних послуг населенню, молодіжної політики, в тому числі – щодо можливості відкриття нових молодіжних центрів.

Начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про стан справ за основними напрямками діяльності, виконання раніше наданих доручень. Начальник фінансового управління Любов Бондаренко поінформувала про стан виконання районного бюджету на 2019 рік, роботу з перевірки та корегування бюджетних запитів на 2020 рік, складених структурними підрозділами.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек доповів, що в школах району 1 листопада було розпочато теплопостачання. 4 листопада після закінчення шкільних канікул учні загальноосвітніх навчальних закладів приступили до навчання. В освітніх установах району навчально-виховний процес проходить згідно з планом.  Всі шкільні автобусі задіяні на маршрутах. Перевезення учнів до шкіл здійснюється за встановленим графіком.

Пильну увагу Тетяна Єрохіна також приділила питанням кадрової політики,  виконавської дисципліни та дотримання вимог діловодства в процесі підготовки інформацій, звітів на контрольні документи органів виконавчої влади вищого рівня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора