A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна привітала з професійним святом працівників відділення денного перебування КУ «Бахмутський райтерцентр» м. Світлодарськ

Дата: 04.11.2019 09:04
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

Майже рік у м. Світлодарськ працює відділення денного перебування КУ «Бахмутський райтерцентр».

Бахмутська райдержадміністрація завжди приділяла пильну увагу діяльності відділення, оскільки питання соціального обслуговування літніх людей, піклування про стан їх здоров’я є одним з пріоритетних напрямків роботи районної влади у сфері соціальної політики.

1 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери України, в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна відвідала відділення денного перебування у м.Світлодарськ, щоб привітати колектив установи з професійним святом. Керівник висловила працівникам відділення глибоку вдячність за те, що життя літніх людей вони роблять яскравим, з душевним теплом ставляться до своїх підопічних, оточують їх увагою та турботою. Слід зазначити, що вперше святковий концерт для працівників відділення підготували самі підопічні. Керівник району підкреслила, що тепер на черзі – придбання костюмів для творчого колективу, аби його виступи були ще яскравіше.

Зі словами найкращих побажань Тетяна Єрохіна вручила працівникам святкові подарунки та висловила побажання, щоб такі соціальні установи були відкриті у кожному населеному пункті району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора