A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Спільними зусиллями всіх гілок влади можна досягти значних успіхів у розбудові м. Часів Яр і покращити якість життя його мешканців

Дата: 31.10.2019 14:57
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

31 жовтня на запрошення керівництва Часовоярської міської ради в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у сесії міськради.

Перед початком пленарного засідання керівник поінформувала депутатів про стан справ у Бахмутському районі, виконання Програми економічного і соціального розвитку району та райбюджету за 9 місяців поточного року.

Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності посилення роботи міської влади з платниками місцевих податків щодо погашення недоїмки зі сплати ЄСВ задля наповнення районного бюджету.

Керівник також зазначила, що для успішного розвитку міста в наступному році вже сьогодні необхідно планувати основні заходи щодо розбудови інфраструктури. Зрозуміло, що великі проекти потребують значних фінансових вкладень, а міська влада не завжди в змозі самотужки вирішити ці питання. Тому за цим напрямком важливо співпрацювати з районною владою, облдержадміністрацією, залучати кошти бюджетів усіх рівнів.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації запропонувала депутатам визначити перелік таких об’єктів, у тому числі звернути увагу на стадіон «Авангард», а також за умови співфінансування 50/50 долучитись до розбудови мультифункціональних  майданчиків.

– Спільними зусиллями всіх гілок влади можна досягти значних успіхів у розбудові міста та поліпшити якість життя його мешканців, – підкреслила керівник району.

В.о. Часовоярського міського голови Сергій Чаус від імені депутатів подякував Тетяні Єрохіній за увагу до громади м. Часів Яр і допомогу у вирішенні важливих питань життєзабезпечення міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора