A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вшанували працівників соціальної сфери з нагоди їх професійного свята

Дата: 31.10.2019 13:40
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису

31 жовтня в Бахмутському районному будинку культури пройшли урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

До численної армії соціальних працівників району з вітальною промовою звернулась в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Керівник зазначила, що органи соціального захисту населення задіяні у виконанні надзвичайно важливих державних програм соціальної підтримки населення, які діють не один рік і стосуються призначення пенсійного забезпечення, житлової субсидії, пільг, різних видів державної соціальної допомоги.

Тетяна Єрохіна від імені всіх жителів району висловила глибоку вдячність фахівцям державних установ, підприємств і організацій, які опікуються питаннями соціального захисту пенсіонерів, сімей з дітьми, учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, громадян пільгових категорій.

 Кращим представникам сфери за плідну працю, сумлінне виконання посадових обов’язків, високі здобутки у професійній діяльності та з нагоди Дня соціального працівника керівник району вручила почесні грамоти Бахмутської райдержадміністрації. Серед нагороджених – фахівці служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, Бахмутського міського центру зайнятості, працівники комунальних установ «Бахмутський райтерцентр» і «Бахмутський районний центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю». Ці люди до остатку віддані обраній справі та завжди готові у скрутну годину подати руку допомоги тим, хто цього потребує.

А творчі колективи районного Будинку культури подарували всім свої музичні вітання та гарний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора