A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вирішення питань життєдіяльності м. Часів Яр – спільна справа місцевої влади і всіх причетних служб

Дата: 31.10.2019 13:11
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

30 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з проблемних питань подальшого функціонування розподільчої підстанції 35/6 кВт, що розташована на території заводу «Гідрозалізобетон» у м. Часів Яр.

У нараді взяли участь керівництво Часовоярської міської ради, представники власника заводу ТОВ «Донбасгідрозалізобетон», ДТЕК «Донецькі електромережі», ВП Бахмутський РЕМ ДТЕК «Донецькі електромережі», Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, фахівці райдержадміністрації.

Представник власника заводу повідомив про намір щодо його продажу, у зв’язку з чим обговорювались питання  недопущення призупинення роботи розподільчої підстанції 35/6 кВт і запобігання виникнення надзвичайної ситуації в місті Часів Яр, селищі Калинівка у випадку припинення електропостачання.

Власнику заводу було запропоновано привести документи стосовно даного об’єкта у відповідність до нормативно-правових актів з метою його продажу в подальшому. За результатами обговорення попередньо була досягнута домовленість, що задля забезпечення стабільного функціонування об’єктів соціальної сфери, підприємств і недопущення соціальної напруги серед населення м. Часів Яр розподільча підстанція 35/6 кВт працюватиме у звичайному режимі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора