A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації підвели підсумки виконання районного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району за 9 місяців поточного року

Дата: 30.10.2019 14:54
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

30 жовтня  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела чергове засідання колегії райдержадміністрації, на яке були запрошені місцеві голови, керівники підприємств і структурних підрозділів, представники ЗМІ.

Перед початком засідання представник Гетьмана Українського козацтва в Донецькій області, генерал-отаман Олександр Іванович Галушка, який нещодавно був обраний головою Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації, оголосив наказ Гетьмана Українського козацтва М.М. Пантелюка та за особистий внесок у національно-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді району вручив в.о. голові Бахмутської райдержадміністрації Тетяні Єрохіній та начальнику відділу освіти Віктору Греку відзнаку Українського козацтва – медаль «За гідність та патріотизм».

Далі за першим питанням порядку денного начальник фінансового управління  райдержадміністрації Любов Бондаренко поінформувала про виконання  зведеного бюджету Бахмутського району за 9 місяців поточного року. За звітний період власні доходи загального фонду райбюджету склали 137 173,5 тис. грн., що становить 79,6 % до планових річних призначень. Доходи спеціального фонду склали 64 439,2 тис. грн. або 70,3 % до затвердженого річного розпису бюджету. Кредиторська заборгованість за енергоносії та комунальні послуги бюджетних установ, прострочена кредиторська заборгованість щодо соціальних виплат відсутні.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Оксана Сопельник доповіла про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району за 9 місяців поточного року. Впродовж звітного періоду проведена значна робота щодо виконання заходів і проєктів Програми, що були профінансовані. Обмеженість фінансових ресурсів є одним із чинників, що має вплив на реалізацію Програми. За підсумками 9 місяців виконання Програми в розрізі заходів становить 65,77 %, проєктів – 11,95 %.

У Бахмутському районі приділяється пильна увага питанням соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Кец поінформувала членів колегії та присутніх про роботу служби, спрямовану на влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання: усиновлення, влаштування в прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, під опіку/піклування.

Одним із найскладніших напрямків роботи служби у справах дітей є захист житлових і майнових прав дітей вищезазначених категорій. У Програмі економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік є захід «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа», яким передбачено придбання у 2019 році 5 житлових приміщень на території району за умови співфінансування з обласного бюджету та бюджетів місцевих рад району. Завдяки зусиллям Бахмутської райдержадміністрації та місцевих рад у 2019 році придбані три однокімнатні квартири для осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації доповіла керівник апарату Надія Тутова. У звітному періоді всього на контролі перебувало 2 728 документів, з них – 386 розпоряджень голови Донецької облдержадміністрації та 2 342 інших документа вищого рівня. Виконавська дисципліна за підсумками 9 місяців становить 99%.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна доручила структурним підрозділам підготувати проекти розпоряджень з урахуванням рекомендацій та зауважень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора