A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 30.10.2019 09:31
Кількість переглядів: 482

30 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневі засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули три заяви та прийняли рішення про відмову одному заявнику, оскільки працездатні члени родини тривалий час не працюють і не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості. За результатами розгляду документів двом сім’ям буде призначена державна соціальна допомога.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 148 заяв стосовно призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. На підставі діючого законодавства за 136 заявами прийняті позитивні рішення, 13 заявникам відмовлено у призначенні житлової субсидії.

На засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 110 заяв. За результатами розгляду документів 13 заявникам у відповідності до чинного законодавства відмовлено, 97 громадянам із числа ВПО будуть призначені різні види соціальних виплат.

Слід зазначити, що комісіями з питань призначення державної соціальної допомоги проводиться ретельна робота з перевірки наданих громадянами документів з метою раціонального використання державних коштів і недопущення порушення норм законодавства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора