A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському професійному аграрному ліцеї відкрилась художня виставка «Перлини творчості»

Дата: 29.10.2019 14:24
Кількість переглядів: 1271

Фото без опису

29 жовтня на запрошення керівництва Бахмутського професійного аграрного ліцею в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь в урочистому відкритті художньої виставки «Перлини творчості», на якій були представлені роботи бахмутських художників Сергія Георгійовича Садчикова, Катерини Іванівни Радченко та їх учнів.

Звертаючись до присутніх, Тетяна Єрохіна висловила вдячність педколективу на чолі з директором ліцею Оленою Канделюк, художникам Сергію Садчикову та Катерині Радченко, завдяки яким учні долучаються до образотворчого мистецтва, розвиваються їхні творчі здібності. У цьому навчальному році вперше набрано десять учнів для навчання  за професією «живописець», і відвідувачі виставки мали нагоду ознайомитися з їх творами. Хай не кожен з десятьох стане в майбутньому професійним художником – вміння бачити світ у різноманітті барв, прищеплене на заняттях живопису, залишиться з ними назавжди.

Після знайомства з експонатами виставки учні та гості ліцею за бажанням мали можливість відвідати майстер-класи з плетіння кіс і водіння автомобіля.

Тетяну Єрохіну було запрошено до учбового кабінету, де займаються юні художники. Для занять у них є все необхідне. На початку вересня, під час урочистостей до Дня знань, керівник району вручила ліцею сертифікат на придбання матеріалів для навчання учнів групи «живописець». Мольберти, ескізи, фарби – тут панує атмосфера творчості та натхнення.

На завершення зустрічі Тетяна Єрохіна побажала педагогічному колективу Бахмутського професійного аграрного ліцею, його вихованцям творчих злетів, успіхів у роботі, навчанні та висловила сподівання, що художні виставки в ліцеї згодом стануть доброю традицією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора