A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 29.10.2019 12:51
Кількість переглядів: 605

29 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.

Керівник району пильну увагу приділила питанням, що стосуються підсумкам виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району за 9 місяців поточного року та внесення змін до Програми з урахуванням реальних можливостей щодо реалізації заходів до кінця 2019 року. Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності активізувати роботу структурних підрозділів щодо виконання Програми та освоєння виділених коштів.

Також на нараді розглянуті питання про виконання районного бюджету, початок опалювального сезону, стан готовності бюджетних запитів на наступний рік, складених структурними підрозділами, підготовку нормативно-правових актів про надання фінансової підтримки громадським організаціям району в 2020 році, функціонування об’єктів освіти та охорони здоров’я, надання соціальних послуг мешканцям району, в тому числі призначення різних видів державної допомоги.

На постійному контролі у Тетяни Єрохіної питання відкриття центру надання адміністративних послуг у м. Світлодарськ. Наразі у приміщенні майбутнього ЦНАПу тривають демонтажні роботи; найближчим часом розпочнеться ремонт покрівлі.

У зв’язку з проведенням 31 жовтня районного заходу до Дня працівника соціальної сфери були обговорені деякі організаційні питання та надані робочі доручення відповідальним особам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора