A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У день 75-ї річниці вигнання нацистів з України у смт.Миронівський вшанували ветеранів Другої світової війни

Дата: 28.10.2019 13:14
Кількість переглядів: 1144

Фото без опису

28 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна і голова Бахмутської організації ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Людмила Соколко побували у смт Миронівський, де взяли участь у меморіальному заході з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України: разом із мешканцями селища вшанували величний подвиг воїнів часів Другої світової війни та поклали квіти до братської могили загиблих воїнів Південного фронту.

Цього пам’ятного дня Тетяна Єрохіна і Людмила Соколко разом з в.о. Миронівського селищного голови Світланою Калапіщак і головою Миронівської селищної громадської організації  ветеранів війни та праці Лідією Шумейко  завітали до домівок фронтовиків, інвалідів війни І групи: колишнього танкіста Віктора Андрійовича Гукова, Катерини Василівни Ракової, яка воювала в складі батальйону аеродромного забезпечення, медсестри евакошпиталю  Марії Семенівни Шевченко, Єфросинії Михайлівні Кублицької, яка під час війни була санітаркою в шпиталі.

Спілкуючись з ветеранами, керівник району цікавилась їхнім життям, чи потрібна якась допомога. Під час зустрічі з К.В. Раковою обговорювалось забезпечення фронтовички твердим паливом на осінньо-зимовий період. Є.М. Кублицькій було запропоновано подати на розгляд районної комісії заяву щодо надання матеріальної допомоги. Задля оперативного вирішення порушених питань відповідальним особам були надані робочі доручення.  

Тетяна Єрохіна висловила фронтовикам глибоку шану та людську вдячність від імені всіх жителів Бахмутського району та з нагоди 75-ї річниці вигнання нацистів з України вручила пам’ятні подарунки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора