A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна: у кожній школі необхідно створити належні умови для навчання дітей в світлі Концепції Нової української школи

Дата: 28.10.2019 12:34
Кількість переглядів: 597

Фото без опису

25 жовтня у відділі освіти Бахмутської райдержадміністрації під керівництвом начальника відділу Віктора Грека пройшла нарада директорів закладів загальної середньої освіти. На нараду була запрошена в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Керівник зазначила, що в районі приділяється велика увага впровадженню освітньої реформи. Тетяна Єрохіна наголосила, що й надалі райдержадміністрація за підтримки облдержадміністрації, міжнародних благодійних організацій, підприємств району докладатиме зусиль задля зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, забезпечення сприятливих умов для навчання дітей в світлі Концепції Нової української школи.  У кожній школі незалежно від того, розташована вона в місті чи сільській місцевості, необхідно створити належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу. Тетяна Єрохіна також підкреслила важливість дотримання в навчальних закладах всіх вимог протипожежної безпеки та санітарних норм. Безпека та здоров’я дітей – спільна турбота батьків, педагогів і причетних до цієї сфери служб.

Під час наради освітяни розглянули та опрацювали питання про  дотримання фінансової дисципліни в закладах освіти, підвели підсумки проведення оперативно-профілактичних заходів «Увага! Діти – на дорозі!», обговорили організаційні питання щодо проведення ЗНО в 2019-2020 навчальному році та районного етапу предметних олімпіад, підготовку до проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Нарада проходила в динамічній, робочій атмосфері. Учасники обмінялись думками з приводу актуальних питань у сфері освіти, отримали корисну інформацію, що стане у пригоді в їх подальшій роботі.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора