A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Перше засідання новоутвореної Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 25.10.2019 13:17
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

25 жовтня відбулось перше засідання новоутвореної Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації.

Для участі у засіданні була запрошена в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Звертаючись до присутніх, керівник району наголосила, що райдержадміністрація завжди відкрита для ведення конструктивного діалогу з громадськими об’єднаннями задля обговорення шляхів вирішення актуальних соціально-економічних питань, забезпечення дотримання прав громадян у різних сферах життєдіяльності, гарантованих державою. Тетяна Єрохіна висловила сподівання на плідну співпрацю в подальшому та запросила членів Громадської ради до участі в засіданнях колегії райдержадміністрації, сесіях районної ради, на яких приймаються важливі рішення стосовно розвитку територій, впровадження освітньої та медичної реформ, надання соціальних послуг населенню.

Згідно з порядком денним на першому засіданні було обрано голову, заступника та секретаря Громадської ради. За результатами відкритого голосування головою Громадської ради одностайно обраний Олександр Іванович Галушка, голова громадської організації «Бахмутський козацький Слобідсько-Український полк», заступником голови – Геннадій Ілліч Андрєянов, заступник голови громадської організації  «Часовоярська міська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку». Секретарем Громадської ради обрана голова громадської організації  «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» Людмила Іванівна Соколко.

Члени Громадської ради були ознайомлені з Положенням і регламентом роботи консультативно-дорадчого органу. З метою своєчасного складання плану роботи Громадської ради на 2020 рік присутнім було запропоновано упродовж листопада надати пропозиції щодо розгляду питань на засіданнях Громадської ради в наступному році.

Проведення чергового засідання Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації заплановане на грудень поточного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора