A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками Агентства ООН у справах біженців

Дата: 25.10.2019 12:48
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація співпрацює з багатьма міжнародними благодійними організаціями задля вирішення соціальних питань, задоволення нагальних потреб мешканців району.

25 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з представниками Агентства ООН у справах біженців та керівництва Луганської селищної ради. Обговорювались шляхи подальшої співпраці. Зокрема, розглядалась можливість проведення капітального ремонту будівлі колишнього будинку культури, яка розташована в центрі смт. Луганське і  не використовується вже впродовж тривалого часу.

Керівництво селищної ради планує в майбутньому відкрити там ком’юніті-центр, де будуть проводити прийом громадян фахівці Пенсійного фонду, УПСЗН райдержадміністрації, громадські організації матимуть змогу проводити свої збори та інші заходи. Також там можливе розміщення кімнати працівників поліції.

Тетяна Єрохіна зазначила, що втілення в життя таких планів потребує часу та докладання спільних зусиль щодо вирішення питань фінансування, розробки проектно-кошторисної документації, визначення підрядника та придбання  необхідних будівельних матеріалів. Проте у разі успішної реалізації ідеї результат цього вартий, оскільки буде вирішено низку місцевих питань, у тому числі наближення соціальних послуг до населення та розбудови інфраструктури селища на лінії зіткнення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора