A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі готуються до відзначення професійних свят – Дня працівника соціальної сфери та Дня працівників сільського господарства

Дата: 24.10.2019 15:24
Кількість переглядів: 688

24 жовтня в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання організаційного комітету з питань відзначення в районі Дня працівника соціальної сфери та Дня працівників сільського господарства.

Вирішено, що урочистості з ушанування працівників соцсфери відбудуться 31 жовтня в приміщенні Бахмутського районного Будинку культури. На засіданні були розглянуті пропозиції щодо формату святкового заходу, питання стосовно запрошення працівників установ, підприємств і закладів, відзначення найкращих представників галузі та інші організаційні питання.

Районне свято до Дня працівників сільського господарства заплановане на 14 листопада й також проходитиме у районному Будинку культури. Члени оргкомітету обговорили сценарний план заходу, питання щодо вшанування ветеранів галузі та переможців районного змагання зі збирання врожаю ранніх зернових культур у 2019 році, оформлення фотозони тощо.

За підсумками роботи оргкомітету районному Будинку культури доручено підготувати сценарії свят; структурним підрозділам – вжити організаційно-практичні заходи з метою належної підготовки до проведення урочистостей.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора