A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 23.10.2019 09:08
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

23 жовтня під керівництвом в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації  Тетяни Єрохіної пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям сьогодні розглянуті 4 заяви. За результатами розгляду документів 3 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Одному заявнику відмовлено у призначенні державної допомоги, оскільки працездатні члени його родини не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством України, для покращення свого матеріального становища. 

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуті 124 заяви, у тому числі 123 заяви стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. 19 заявникам на підставі діючого законодавства відмовлено у призначенні житлової субсидії. За 105 заявами прийняті позитивні рішення.

Важливим напрямком діяльності управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації є робота з внутрішньо переміщеними особами. Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянули 194 заяви, що надійшли від ВПО. За 191 заявою прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.  

Трьом ВПО відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки заявлених у документах відомостей вони були відсутні за зазначеним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації.

Щоразу членами комісій проводиться кропітка робота з вивчення наданих на розгляд документів з метою прийняття об’єктивних рішень, раціонального використання державних коштів і недопущення порушень чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора