A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісії для визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам на території Бахмутського району

Дата: 21.10.2019 16:08
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

21 жовтня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів засідання комісії для визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам на території Бахмутського району.

На порядку денному постало питання визначення та узгодження розміру збитків, що підлягають відшкодуванню у зв’язку з вилученням земельної лісової ділянки із земель державної власності лісогосподарського призначення та переведенням  цієї ділянки до земель промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення.

Для участі в обговоренні вищезазначеного питання на засідання комісії були запрошені представники ДП «Слов`янське лісове господарство» та Бахмутської міської ради.

За підсумками роботи членами комісії прийнято рішення здійснити виїзд на земельну ділянку для встановлення відповідності її фактичного стану розрахунку відшкодування збитків. За результатами виїзду будуть надані пропозиції щодо затвердження (перерахунку) збитків, що підлягають відшкодуванню, для розгляду на наступному засіданні комісії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора