A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу мобільного соціального офісу УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 15.10.2019 08:45
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

10 жовтня спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації спільно з представниками Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у складі мобільного соціального офісу провели виїзний прийом в селі Клинове.

Спеціалістами УПСЗН райдержадміністрації проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з населенням, представниками органів місцевого самоврядування щодо нових порядків надання житлово-комунальних послуг, поновлення соціальних виплат.

Державні соціальні інспектори провели обстеження  матеріально-побутових умов сімей внутрішньо переміщених осіб за їх фактичним місцем проживання та склали відповідні акти. 

З метою недопущення нецільового використання бюджетних коштів з мешканцями села проведена роз’яснювальна робота щодо виконання норм діючого законодавства.

Спеціалістами відділу прийому громадян було прийнято 13 заяв від жителів с. Клинове  для призначення житлової субсидії та надані консультації.

Фахівці Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели обстеження 17 сімей з метою контролю за  цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та недопущення порушень чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора